Design

Een mooi en onderscheidend design is belangrijk voor een goede website. De website wordt volledig naar jouw huisstijl ingericht en werkt snel en functioneel.

Wordpress

Consilio Telam maakt WordPress-websites met behulp van de nieuwste technieken, trends en tools. Wanneer de website klaar is, kunnen wij het voor je beheren!

Responsive

Steeds meer klanten zullen jouw website bezoeken vanaf hun mobiel of tablet. Bij Consilio Telam wordt jouw website geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel.

Een website is de etalage van jouw bedrijf. De eerste indruk van jouw organisatie of bedrijf, de diensten of producten die je levert is de belangrijke sleutel tot succes.

Het hebben van een website is slechts één deel. Het moet professioneel en aantrekkelijk zijn, maar het belangrijkste is dat het ook goed moet werken.

Consilio Telam richt zich niet alleen op het leveren van een mooi ontwerp voor jouw website, maar ook op het leveren van informatie aan jouw klanten waarnaar ze op zoek zijn. We kijken samen naar jouw wensen en de mogelijkheden om een succesvolle website te maken.

Open chat
Een afspraak maken?